RU ET
+372 58 017 880

Detailing poleerimine

Rikkalik värv ja sügav läige eristavad hooldatud autot teiste autode seast. Juhuslikke kriimustusi ja teekeemia jälgi, väikeste kriimude võrgustikku ja tundmatu päritoluga vanu plekke on võimalik eemaldada autokere poleerimisega, mis värskendab auto lakivärvkatet ja peale mida näeb auto nagu uus välja. Sõltuvalt lakivärvkatte seisundist kasutatakse erinevaid poleerimisvahendite liike:

Pehmet korrigeerivat töötlemist, mis lisab lakivärvkattele erksat läiget soovitakse müügieelseks auto ettevalmistamiseks ja uute, s.o. kuni 1-aastaste autode puhul.

Taastamis poleerimist kasutatakse tõsisemate kahjustuste kõrvaldamiseks. Meetod, mis kõrvaldab 90% defektidest, sobib suure läbisõiduga autodele.

Millal tehakse pehmet poleerimist?

Pehme poleerimine eemaldab tuhmunud kohti, oksiidide ladestusi ning lisab lakivärvkattele läiget ja sära. Pealispinna ebatasasusi silendatakse spetsiaalse finish-pastaga. Korrigeeriv töötlemine aitab üsna tõhusalt maskeerida väiksemaid defekte. Meistri kogenud silm suudab ära hinnata kahjustuste määra ja liike, meister mõõdab ära lakivärvkihi paksust, et saaks võtta maha minimaalset lakikihti. Jaapani autode puhul on see eriti aktuaalne, sest nende lakivärvikiht on võrreldes Euroopa autodega õhukesem. Pehme poleerimine kõrvaldab ämblikuvõrku ja väiksemaid kriime. Taolise protseduuri ajakulu ja maksumus on minimaalsed. 6-6 tunni möödudes saavutab teie auto uhiuue auto välisilmet ilma selleta, et lakivärvkiht saaks selle tagajärjel mingil moel kannatada.

Mis on taastamispoleerimine (abrasiivne)?

Kui auto puhul pole tegemist kollektsioonirariteedi, vaid elu näinud tööhobusega, siis selle taastamiseks kasutatakse „rasket suurtükiväge“. Abrasiivsete vahenditega autokere poleerimisel on omad iseärasused:

Pehmema poleerimisega eemaldatakse plekke, metallilisi suletisi, taastatakse kulunud kohti. Väiksemaid kahjustusi maskeeritakse spetsiaalse poleeriva pastaga.

Agressiivsem abrasiivne poleerimine võtab maha 3-8 mikronit lakki.

Protseduur võtab ajaliselt 8-12 tundi ning ka selle maksumus on kõrgem.

Meetodit kasutatakse hooletusse jäetud lakivärvkihiga autode puhul, kui teised poleerimise meetodid osutuvad väheefektiivseteks. Efekti aitab kinnitada keraamiline kate – hüdrofoobsete omadustega püsiv kaitse, mis säilitab värvikullust ja sügavat läiget isegi porisel hooajavahel.

Hinnad

Sedaan al. 90 eurot

Mastur al. 120 eurot