RU ET
+372 58 017 880

Mõlkide eemaldamine

Meie töökoda eemaldab mõlke saksa professionaalsete vahenditega uuendusliku tehnoloogia Paintless Dent Removal (PDR) abil.

Antud tehnoloogia võimaldab hoida värvi kahjustamata ja ei tekita mikropragusid. Veel üheks PDR tehnoloogia instreelistuseks on asjaolu, et remondi ajal ei kahjustata oksiidkilet metalli sisepinnal, mis välistab korrosiooni teket remonditud detailidel

Meetodi eelised

Antud mõlkide eemaldamise tehnoloogia hoiab kokku aega ja raha. Mõningatel juhtudel remont kestab ainult pool tundi. Samuti säilib tehasevärv. Ilmselge, et selline remont on väga kasulik teie auto kerele. Meistrid on kõrgelt kvalifitseeritud ja omavad laialdasi kogemusi antud alal. Lisaks meil on alati saadaval vajalikud töövahendid. Tavaliselt hinnakiri meeldivalt üllatabkliente.

Remondi järjekord

Remont teostatakse pärast inspekteerimist ja maksumuse hindamist eelnevalt kokkulepitud ajal. Protseduur teostatakse kereosasid eemaldatama.

Millistes olukordades ei ole mõlkide eemaldamine soovitatav?

Värvkatte on kahjustatud.

Kui metall on suuresti deformeerunud. Mõlgi eemaldamise protseduur ei sobi, kuna metalli ala suurenenud ja pärast remonti liigset metalli ei saa eemaldada.

Kui originaalne värvkate on halva kvaliteediga.

Kui auto on juba läbinud keretöid, aga see tehti ebakvaliteetselt.

Mõningatel juhtudel kahjustatud piirkond on raskesti kättesaadav tehnoloogiliste avade kaudu. Kui kahjustatud piirkond ei ole väljaspoolt kättesaadav, siis sellises olukorras vaja autot demonteerida.

Hinnad al. 20 eurot (hind sõltuvalt metalli väljavenituse tasemest, defekti kohast ja mõlgi suurusest).